Aqua-Traxx csepegtető szalag 20cm oszt,6mil,1,14L/h ( 3300 m/tek )(16,50Ft/m)

Aqua-Traxx csepegtető szalag 20cm oszt,6mil,1,14L/h ( 3300 m/tek )

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 64 990 Ft
(Nettó: 51173.23 Ft)

(0 Ft méter)


ST620TEK


(Egységár: 20 Ft / méter)
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Aqua-Traxx csepegtető szalag 20cm oszt,6mil,1,14 L/h (3300 m/tek)

Válassza a minőséget és megbízhatóságot!

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérje egyedi árainkat!

Aqua-Traxx lézeres csepegtető szalag

Falvastagság: 6 mil

Csepegtetési távolság: 20 cm

Csepegtetés nyílásonként: 1,14 liter/óra

Kiszerelés: 3300 méter

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Aqua-Traxx csepegtető szalag 20cm oszt,6mil,1,14 L/h (3300 m/tek)

Válassza a minőséget és megbízhatóságot!

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérje egyedi árainkat!

Aqua-Traxx lézeres csepegtető szalag

Falvastagság: 6 mil

Csepegtetési távolság: 20 cm

Csepegtetés nyílásonként: 1,14 liter/óra

Kiszerelés: 3300 méter

 

Leírás:

Az Aqua-Traxx csepegtető szalag 6 mil falvastagságú, 20 cm lyukasztási távolságú, 1,14 liter/ óra teljesítményű, 3300 méteres tekercsben az egyik leggazdaságosabb. Legolcsóbb öntözési forma, mely víztakarékos csepegtetéses öntözést biztosít. Kínálatunkban ez a minőségi Aqua-Traxx csepegtető szalag 20 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h ( 3300 m / tek ). A legjobb áron elérhető, azonnali raktárkészletről, gyors kiszállítással.

Az Aqua-Traxx csepegtető szalag 20 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h könnyen és gyorsan telepíthető. Legtöbbször díszkertekben, kertekben, konyhakertekben, virágültetvényeknél használjuk, emellett veteményesek, gyümölcsösök (pl.: málna). Zöldségültetvények (pl: paprika, paradicsom, uborka), évelő zöldségfélék (spárga), dohányültetvények locsolására alkalmazzuk. Ideális választás minden olyan növénykultúra öntözésekor, ahol mérvadó szempont a lombozat szárazon tartása. Ezek legfőképp szabályos sorba lettek ültetve. Kiváló fóliasátrak, üvegházak, faiskolák, öntözésére, de egyre többször alkalmazzuk szántóföldi öntözés. Mezőgazdasági öntözés során például kukorica, görögdinnye csepegtetésére.

A köztudatban az Aqua-Traxx csepegtető szalag 20 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h ( 3300 m / tek ) kék csíkos csepegtető szalagként ismert, kiváló minőségű. A csepegtető nyílások lézerrel vágottak, nagyon vékonyak és széles szűrőfelülettel rendelkeznek, így a külső szennyeződések nem tudják eltömíteni a csepegtető lyukakat, az eltömődés veszélye minimális. Csepegtetőnyílásonként számtalan beépített lyukacska a folyamatos és egyenletes vízkibocsátást. Az Aqua-Traxx csepegtető szalag 20 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h UV álló anyagból, egyszeri extrudálással készül, így nincs hegesztés, éles szélek vagy varrat a csepegtető szalagon.

Márkabemutatás:

A Toro gyártó cég jelenleg a világ számos országában van jelen öntözéstechnikai termékeivel. A legmodernebb eszközökkel, mérnöki precizitással fő céljuk a minőségi öntözéstechnikai termékek gyártása, mellyel 1997 óta foglalkoznak. Az Aqua-Traxx csepegtető szalag gyártója a Toro öntözéstechnikai cég.

Használata:

Földfelszínen vagy föld alatt is használható, de fóliatakarás alá is helyezhetjük a AquaTraxx csepegtető szalag 20 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h. Ha bakhátas öntözési formát használunk, akkor az Aqua-Traxx csepegtető szalagot fektessük közvetlenül a bakhát fóliatakarása alá. A mezőgazdaságban használt kémiailag semleges vegyszereknek és műtrágyáknak ellenáll. Telepítése során a dupla kék csík felfelé nézzen, vigyázzunk, hogy az aquatraxx csepegtetőszalag ne sérüljön meg. Ne nyújtsuk meg túlságosan vagy lyukasszuk ki a csepegtető nyíláson kívül más helyen. Ne törjük meg vagy kanyarítsuk meg. Fontos, hogy az aqua traxx csepegtetőszalag csak egyenesen futhat.

Amennyiben az Aqua-Traxx csepegtető szalag 6 mil, 20 cm, 1,14 l/h föld alá fektetjük. Helyezzük nyomás alá a rendszert 24 órán belül, hogy elkerüljük az esetleges vízáramlási problémákat. Melyek a talaj összenyomó hatásából adódhatnak. A csepegtető szalag idomok széles körben elérhetőek. Szintén olcsó áron beszerezhetőek ahhoz, hogy elágaztassuk, összetoldjuk a csep szalagokat. Az Aqua Traxx csepegtető szalagok 17 mm külső átmérővel és 16 mm belső átmérővel rendelkeznek. Így mindenképp ehhez megfelelő 17 mm-es csepegtetőszalag idomot válasszunk.

A csepegtető szalagot gyakran használjuk ejtőtartályos öntözéssel, azaz egy IBC tartályt magasabb ponton elhelyezve juttatjuk a vizet a csepegtető rendszerbe. Ha kútról vagy kerti csapról történik a vízfelvétel, akkor használata során figyeljünk a maximális nyomás betartására. Amely legtöbbször 0,3-0,8 bar között lehet. Mivel az Aqua-Traxx csepegtető szalag 20 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h ( 3300 m / tek ) rendkívül érzékeny a magas nyomásra, ezért érdemes nyomáscsökkentőt beszerelni.

Emellett fontos megfelelő finomságú közegszűrő használata, hogy a csepegtető lyuk semmiképp ne tömődjön el belülről. Főleg, ha a víz nem tiszta. Mindenképp olyan műtrágyát használjunk, mely vízben maximálisan oldódó, lehetőleg műtrágyázást követően öblítsük át a rendszert. Kalkulálnunk kell azzal, hogy az Aqua-traxx csepegtető szalagot használattól függően 1-2 évente cserélnünk kell. Viszont a kialakított gerincvezetéket, a gyorskötő idomokat, csepegtető szalag idomokat hosszú ideig tudjuk alkalmazni. Ez akár 15 év is lehet, mivel minden általunk forgalmazott idom és öntözőcső UV álló, könnyen össze és szétszerelhető. Ezért is éri meg a csepegtető szalagot választani!

Technikai információk:

Külső átmérő: 17 mm

Belső átmérő: 16 mm

Falvastagság: 6 mil, mely 0,15 mm

Üzemi nyomás: 0,3-0,8 bar

Csepegtetési távolság: 20 cm

Vízkibocsátás csepegtető egységenként: 1,14 l/h

Kiszerelés: 3300 méter

 youtube

ST620TEK
53 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása