PVC tófólia 0,5 mm  4-6-8 m széles tekercsekben 1199 Ft/m2 áron

PVC tófólia 0,5 mm 4-6-8 m széles tekercsekben 1299 Ft/m2 áron

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 1 299 Ft
(Nettó: 1022.83 Ft)

pvc0-5v

Fólia szélessége
Fólia hossza
Mennyiség
ELÉRHETŐ

PVC tófólia 0,5 mm  4-6-8 m széles

 A felső listából válassza ki a fólia kívánt szélességét.

Az alsó listából pedig válassza ki a kívánt hosszúságot.

A kiválasztott méret után a rendszer összeszorozza a szélességet és a hosszúságot és így megkapja a pontos tófólia árat.

 

 

 

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

  • PVC tófólia 0,5 mm  4-6-8 m széles tekercsekben 1299 Ft/m2 áron


  • A felső listából válassza ki a fólia kívánt szélességét.

    Az alsó listából pedig válassza ki a kívánt hosszúságot.

    A kiválasztott méret után a rendszer összeszorozza a szélességet és a hosszúságot és így megkapja a pontos tófólia árat.

    PVC tófólia

    -       PVC tófólia 0,5 mm vastag, 4/6/8 méter választható szélességű tekercs méretben

    -       Kiváló minőségű, ezáltal rendkívül időtálló szigetelő fólia

    -       Fekete színű, rugalmas, környezetbarát, UV- és fagyálló anyagú, könnyen kezelhető

    -       Széles körben használható: kerti tó, fürdőtó, medence, vízesés, csobogó építése, itatókádak és egyéb mezőgazdasági tározók kiépítésére, tetőszigetelésre, járdaszigetelésre, takarásra, stb.

    -       Lágy PVC tófólia, szigetelő fólia tartósan alacsony áron

     

    Felsorolt méretekből válassza ki a pvc tófólia, kerti tó fólia megrendelni kívánt szélességét a felső listából, majd hosszúságát az alsó listából. A méretek kiválasztása után a rendszer automatikusan összeszorozza a két méretet és kikalkulálja a pontos végösszeget. A termék 40 kg feletti terjedelem esetén túl méretes, így a kiszállítási díj változhat.

    PVC tófólia kerti tó fólia, szigetelő fólia webáruházunk egyik legkeresettebb terméke. Különböző szélességű tekercs méretekben kapható, mely szélesség kiválasztása után a hosszúságot 0,5 méterre kerekítve személyre szabott méretre lesz levágva. Egyaránt kiváló kerti tó fólia és szigetelő fólia. A PVC fólia ár – érték arányban és minőségben is a legjobb választás!

    Használata:

    A PVC fólia 0,5 mm kiváló minőségének és környezetbarát anyagának (nem ártalmas sem élőlényre, sem növényre) köszönhetően széleskörűen felhasználható, legyen szó kisebb méretű kerti tóépítésről, víztározó, itató vagy akár medenceépítésről, dekorációs elemek kivitelezéséről, ilyen például egy csobogó vagy vízesés kiépítése.

  • Kavicsos medrű tavak kialakítására is megfelelő. 1-15 köbméter közötti medrek kialakítására javasoljuk. Kiváló segédanyag építkezések, szigetelési munkák elvégzésekor, ilyen a tetőszigetelés, járdaszigetelés vagy különböző elemek letakarására. A fólia, szigetelő fólia lefektetése előtt a legfontosabb a megfelelő talaj előkészítés, azaz a kiálló fa, kő, egyéb törmelékeket el kell távolítani, majd felmérni, hogy teljesen akadálymentes a terület. Mindenképp vizsgáljuk meg a talajminőséget az esetleges talajsüllyedések elkerülése végett és bizonyosodjunk meg róla, hogy nincs talajvíz.

  • A meder kialakítását követően pontosan le kell mérni mélységgel együtt a legszélesebb és leghosszabb pontot, a szélekre ráhagyva 50-50 cm-et. Így tudja kiszámolni a legegyszerűbben, hogy hány négyzetméter fóliára van szüksége. Kerti pvc tófólia lefektetése előtt mindenképp ki kell bélelni geotextíliával a kiásott medret. Az esetlegesen figyelmen kívül hagyott kiálló anyagok ne sértsék meg a felületét. Nagyobb méretű kerti tó vagy egyéb víztározó építésekor minél vastagabb geotextília lerakása ajánlott a PVC tófólia alá. Így hosszabb élettartammal számolhatunk.

  • Amire még érdemes figyelni, hogy ha 0,5 mm pvc tófóliát, kerti tó fólia választunk a meder kialakításához, akkor árnyékos helyre rakjuk. Hiszen az anyaga nem rugalmas, így egy idő után elöregszik, főleg a hideg hónapok alatt merevvé válik. Az időjárás viszontagságai és az eltelt idő befolyásolják élettartamát. A fólia leterítéséhez napsütéses, 10 °C feletti időjárást válasszunk, mivel akkor kellően lágy és könnyen kezelhető. PVC tófólia ragasztása a hozzá megfelelő PVC fólia ragasztó vagy PVC fólia javító készlet használatával lehetséges. Bővebb tájékoztatást a termékleírásuknál talál.

     

    Tulajdonságai:

    Alapanyaga: PVC

    Vastagsága: 0,5 mm

    Tekercs szélességei: 4 méter / 6 méter / 8 méter

    Egész tekercs mérete: 25 méter

    Hőmérsékleti tűrőképesség: -45 °C- +80 °C-ig használható

    Súly: 0,65 kg / m²

  • szigetelő fólia, pvc fólia, kerti tó fólia,tófólia, 
  • Youtube
  • Ragasztók

pvc0-5v
1498234 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása